Projecte d’ordre de mòduls i règim simplificat de l’IVA per a 2020

Projecte d’ordre de mòduls i règim simplificat de l’IVA per a 2020

Pendents de si els límits d’exclusivitat d’aquest règim s’ampliaran per 2020

En relació amb l’IRPF:

(a) es mantenen la quantitat de signes, índexs o mòduls, així com les instruccions d’implementació, per a l’exercici 2020.

b) es manté la reducció del 5 per cent de la producció neta dels mòduls derivats dels acords assolits a l’oficina de treball autònom.

Pel que fa a l’IVA:

(a) els mòduls i les instruccions per a la seva implementació són mantinguts per 2020 en el règim especial simplificat de l’exercici immediat anterior.

(b) es mantenen els percentatges aplicables per al càlcul de la quota meritada per a les operacions vigents en règim d’IVA simplificat, en activitats ramaderes afectades per crisis sectorials (cria, vigilància i engreix d’aus i apicultura).

Renúncia o revocació

Contribuents que participin en activitats a les quals s’aplicarà el mètode d’estimació objectiva o subjecte passiu d’IVA a què s’apliqui el règim especial simplificat i vulguin renunciant o revocant la seva renúncia per 2020, podrà fer-ho des de la publicació de l’ordre en el BOE fins al 31 de desembre de 2019.

No obstant això, l’anterior, la renúncia al mètode d’estimació objectiva s’entendrà renunciat quan la declaració corresponent al pagament fraccionat del primer trimestre de l’any natural en què s’hagi d’emplenar es realitzarà en el termini reglamentari. efectes en el formulari previst per al mètode d’estimació directa. En el supòsit d’inici de l’activitat, la renúncia s’entendrà efectuada quan el pagament fraccionat corresponent al primer trimestre de l’exercici de l’activitat es faci dins del termini reglamentari en la forma prevista per al mètode d’estimació directa.

Així mateix, es considerarà renúncia al règim especial simplificat de l’IVA quan es presenti la declaració corresponent a la declaració de liquidació del primer trimestre de l’exercici en el termini estatutari en què ha de tenir efectes aplicant el règim general. En el supòsit d’inici de l’activitat, s’entendrà que la renúncia s’ha efectuat en el cas que la primera declaració presentada pel subjecte passiu després de l’inici de l’activitat es presenti al règim general.

Límits d’exclusionary

Finalment, cal destacar que els col·lectius autònoms estan negociant amb els directius que actuen l’extensió del sistema actual,recordem que durant 2019 es van estendre els límits d’exclusió quan la totalitat de la declaració dels autònoms €250.000 i quan la facturació a altres empresaris o professionals supera El 125.000 EURtambé es mantindrà quan les compres de béns i serveis superin 250, 000. L’extensió amb aquests límits s’ha d’establir per llei, ja sigui pel nou govern que es forma, o, si escau, per decret llei pel govern en el càrrec, si els límits d’exclusivitat dels mòduls que governarien per la 2020 serien:els rendiments complets dels autònoms superen els 150.000 euros,quan la facturació a altres empresaris o professionals supera el 75.000 EUR i quan les compres en béns i serveis superin 150.000 euros.

L’informem tan aviat com l’ordre final es publiqui i si l’extensió dels límits d’exclusivitat per 2020 és finalment aprovat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar