Es prorroga dues setmanes més les mesures de contenció de la COVID-19

Es prorroga dues setmanes més les mesures de contenció de la COVID-19

Mesures prorrogades fins al 19 de novembre

Us informem que s’han prorrogat catorze dies més les mesures de contenció davant la COVID-19, vigents des del passat 22 d’octubre. El conjunt de mesures s’han publicat al DOGC en la Resolució SLT/3293/2021

Això vol dir que continuarà vigent com fins ara la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 01.00 h i les 06.00 h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22.00 h i les 06.00 h.

A més, la resolució de pròrroga concreta que caldrà presentar el certificat COVID per accedir a banquets, celebracions i actes socials que se celebrin a hotels i a restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

Per a mes informació, cliqueu aquí

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.