Agents Digitalitzadors

Agents Digitalitzadors

Red.es, l’entitat adscrita al Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, és l’encarregada d’incloure els Agents Digitalitzadors per als ajuts del Kit Digital. Una de les particularitats del bo, és que l’empresa que el rep no pot contractar el servei de digitalització amb qualsevol proveïdor, ho ha de fer amb un agent digitalitzador degudament acreditat.

Els Agents Digitalitzadors, col·laboren i ajuden les pimes i autònoms en el procés de sol·licitud dels ajuts. Amb l’aprovació dels clients, realitzaran totes les gestions perquè puguis obtenir aquests ajuts i que la teva única tasca sigui triar quines solucions vols.

Els beneficiaris no hauran d’anticipar la quantia monetària atorgada, ja que els Agents Digitalitzadors seran els encarregats dels tràmits de justificació i reben el pagament final del bo digital.

Si encara no has tramitat la teva sol·licitud, pots fer-ho al següent enllaç:

Dóna’t d’alta a “Programa Accelera pyme” del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital:

Recorda que AVUI s’obre el termini per sol·licitar el teu BO KIT DIGITAL.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.