Publicació de les bases d’ajuts a la restauració afectades econòmicament per la COVID-19

Publicació de les bases d’ajuts a la restauració afectades econòmicament per la COVID-19

Línia d’ajuts, dotada amb 40 milions d’euros per a activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19.

Us informem que ahir es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat la RESOLUCIÓ per la qual es dona publicitat a les bases reguladores per a la concessió d’ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19.

La mesura vol contribuir a la competitivitat de les empreses i al manteniment dels negocis davant la disminució de la facturació ocasionada per les darreres restriccions decretades per pal·liar els efectes de la pandèmia.

Més informació

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.