Punt d’atenció a l’emprenedor

Punt d’atenció a l’emprenedor


Desde el Ministeri de Industria, Comerç i Turisme ens hem implantat com a técnics PAE en l’entorn de CIRCE.​


 

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l’inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

El PAE té una doble missió:

  • Prestar serveis presencials d’informació i assessorament als emprenedors en la definició i la tramitació telemàtica de les seves iniciatives empresarials, així com durant els primers anys d’activitat de la Societat de Responsabilitat Limitada.
  • Iniciar el tràmit administratiu de constitució de la societat a través del Document Únic Electrònic (DUE).
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.