S’amplien els terminis de presentació de sol·licituds dels tres segments del Programa Kit Digital

S’amplien els terminis de presentació de sol·licituds dels tres segments del Programa Kit Digital

Us informem que el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital ha aprovat la Resolució de 28 de febrer de 2023 de la Direcció General de l’entitat pública empresarial Red.es que modifica les convocatòries d’ajuts destinades a la digitalització d’empreses dels segments I, II i III del Programa Kit Digital.

Concretament, la Resolució modifica el termini de presentació de sol·licituds dels tres segments que, finalitzarà el 31 de desembre de 2024 a les 11:00 h. Aquest podrà concloure abans si s’esgota el crèdit pressupostari previst a les diferents convocatòries

El Segment I comprèn les petites empreses d’entre 10 i menys de 50 treballadors. El pressupost total és de 600.000.000 euros i l’import màxim per beneficiari és de 12.000 euros.

El Segment II inclou les petites empreses d’entre 3 i 10 treballadors. El pressupost total és de 500.000.000 euros i l’import màxim per beneficiari és de 6.000 euros.

El Segment III beneficia a les empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació d’entre 0 i menys de 3 persones treballadores. El pressupost total dels ajuts és de 500.000.000 euros i l’import màxim per beneficiari és de 2.000 euros.

Els ajuts del Programa Kit Digital estan destinats a finançar l’adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat, que es troben accessibles al Catàleg de solucions de Digitalització del Programa Kit Digital.

Els ajuts es concediran de forma directa i amb l’únic criteri de l’ordre de presentació de sol·licituds, sempre que hi hagi disposició de crèdit suficient.

 Ampliació del termini (Segment I)

→ Ampliació del termini (Segment II)

→ Ampliació del termini (Segment III)

→ Síntesi de la convocatòria Segment I

→ Síntesi de la convocatòria Segment II

→ Síntesi de la Convocatòria Segment III

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.